Suosittelen lämpimästi Angelinaa graafisen suunnittelun tehtäviin, jos halutaan saavuttaa hyviä tuloksia ja luoda uutta. Angelina on erittäin osaava ja huipputyyppi.

Maria Stuckey, Communications Officer, Port of Helsinki

Katso Helsingin Sataman työnäytteet tästä, tästä ja tästä

Angelinan kanssa oli ilo tehdä töitä. Hän on oma-aloitteinen, idearikas ja taitava graafinen suunnittelija, joka pysyy aikataulussa ja ymmärtää hyvin asiakastyön monivaiheisen prosessin. Olimme Blue Wings-lehdessä erittäin tyytyväisiä hänen toteuttamaansa taidokkaaseen infografiikkaan.

Amanda Soila, Managing Editor, Blue Wings, Focus Media Sisu

Katso Blue Wingsin työnäytteet

Angelina on toiminnut kanssani graafisena suunnittelijana kansainvälisissä tapahtumaprojekteissa.
Suunnittelu- ja luomistyö sujuvat Angelinan kanssa helposti. Hän on lämminhenkinen, idearikas ja luova yhteistyökumppani. Angelina on graafisen suunnittelun ammattilainen ja selviytyy aikataulupaineessakin huippusuorituksiin. Erityisesti loistavaa on hänen taitonsa tuottaa haluttu lopputulos yhteistyössä asiakkaan kanssa. Hän on monipuolinen ja lahjakas taiteilija, aina innokkaana auttamaan ja tarttumaan laajoihinkin kokonaisuuksiin.

Tarja Airaksinen, Lecturer, Helsinki Business College Oy

Katso työnäytteet

Angelina on lahjakas, ahkera, luova ja tunnollinen. Hän osaa huolehtia, että toimeksiannon asiasisältö, toiminnallisuus ja visuaalisuus ovat tasapainossa. Jos tarvitsette visuaalisen viestinnän ammattilaista, jolla on näkemyksellisyyttä ja mielikuvitusta, suosittelen Angelinaa.

Heli Huotari, Vice principal, Helsinki Business College Oy

Katso työnäytteet

Angelina stands for timely, professional with a big P and super-chilled. Angelina and I had worked together for Taitaja Global Dignity 2017 youth empowerment seminar in Messukeskus, Helsinki. She has been our graphic designer in charge of all posters and postcards, which were distributed in print and in social media. She is great to work with as she has a sense of urgency and responsive to all detailed demands but in a very relaxed way. I can call her anytime and we can enjoy a laugh or two. Angelina, as a creative and giving person that she is, has my warmest recommendations.

Kamilla Sultanova, Communications professional, www.kamillasultanova.com

Katso Global Dignityn työnäytteet

I am happy recommend Angelina for ideas, graphics design and project planning. She is really nice and it is easy-going to work with.

Satu Aatra, Planning manager, Port of Helsinki

Angelina Luzhina has a good ability to meet the visual identity of idea generation and implementation. She has and artistic expression skills, creativity and idea generation ability, and she combines creativity and urgency effectively. Angelina is able to manage a systematic statement multiple concurrent projects and get the results at the time of tight deadlines. In addition, she is fluent in cooperation with various partners and can also assist marketing and customer service. She is also a hard-working, self-initiative and courage to seize the various jobs.

Juha Wahlstedt, Head of Sales and Key Accounts, Labquality Oy